New Hair – Före & Efter

Äntligen har jag tagit tag i att färga håret som utan att överdriva var i stort behov av renovering. För att få bort de svarta tonerna har jag tidigare blekt håret hemma (rekommenderas som ni säkert förstår inte) för att därefter lägga i en ny nyas. Det innebär att får mycket röda och orangea toner när toningen tvättas ut. Nedan ser ni resultatet. Helt utan lockar, smink och annat fuffens.

Före

Efter

Jag har som sagt gjort misstaget att bleka kalufsen hemma, och därefter räddat upp det genom att lägga i en toning. Den här gången blandade jag färgen själv hemma, ni ser vilka produkter jag använde på bilden nedan. Toningen köpte jag på en frisersalong. Som ni också ser blir det färgen alltid mörkare än man tror. Just nu ser den nästan svart ut, men kommer gå mot det brunare hållet efter ett par tvättar.

Jag är åtminstone nöjd. Alltid skönt med nyfärgat hår! Nedan kan ni jämföra resultatet direkt om ni är nyfikna på att se förändringen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s