Livets överraskning

Jag är fortfarande helt chockad. Igår överraskades jag av mina närmsta vänner med en födelsedagsfest. 11 dagar innan min födelsedag, så jag har inte ens hunnit fundera på att min dag närmar sig. Jag var därför minst sagt förvirrad utav alla grattis-rop jag möttes av igår kväll när jag steg över tröskeln hemma hos min syster.

Jag och min kille var igår bjudna på middag hos min syster (trodde jag), där vi skulle ha en lugn spelkväll tillsammans med hennes bästa vän. När jag öppnade dörren stod det en stor låda i hallen med texten ”ÖPPNA MIG”. Jag utbrast genast, ”Men Markus, titta vad kul dem har gjort!” och gick fram för att öppna lådan där jag trodde att min syster hade gömt sig för att busa till det. Men istället hoppar min kompis Daniel upp från lådan följt av ballonger, serpentiner och tutande och plötsligt öppnas alla dörrar i lägenheten där mina vänner tittar ut och hakar på i grattis-ropandet. Jag blev så oerhört chockad och förvirrad och förstod först inte alls vad de gratulerade. Min första tanke var ”är jag gravid?”. Logiken kom snabbt ikapp och jag insåg att jag nog borde vara den som visste om det, och inte dem. Då tänkte jag att de ville gratulera oss för lägenhetsköpet, vilket också var en förvirrande tanke då jag inte tyckte att det var värt ett sådant stort firande. Sen fick jag syn på två ballonger med siffrorna 28 och då föll poletten ner. Lägenheten var dessutom dekorerad med girlanger med magrutor på, helt i min smak. HAHA!

På grund av en massa saker som händer för mig i mitten av november bestämde sig alltså mina fantastiska vänner att fira mig nästan två veckor i förskott, och det är så fint att jag inte ens vet vart jag ska ta vägen. Jag är så obeskrivligt tacksam, rörd och lycklig. Tänk att jag har så många fina vänner omkring mig. Och min underbara pojkvän och syster som jag nu vet har planerat massa. TACK!

Även när jag fyllde 20-någonting (22?) blev jag överraskad med en stor fest, och jag trodde verkligen inte att det var någonting jag skulle få uppleva fler gånger i livet. Även den gången startades festen med att jag stod själv i en lokal framför en låda med texten ”ÖPPNA MIG”, och givetvis var det Daniel som hoppade ur lådan den gången också. Så himla roligt.

Det här är verkligen den absolut finaste gesten jag kan tänka mig, och jag kommer för alltid vara lycklig när jag tänker tillbaka på gårdagskvällen.

TACK TACK TACK till mina vänner. ❤ Alla borde få ha er i sitt liv.

När jag kom hem kom alla känslor ikapp och jag började storgråta, tårar av lycka och tacksamhet.

1 kommentar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s