Min stora dröm går i uppfyllelse

En ny resa ska påbörjas. En dröm går i uppfyllelse, eller det kanske snarare är ett livsmål som ska bockas av. Jag står alltså i starten inför någonting jag har drömt om att genomföra under flera år. Jag ska utbilda mig till Personlig Tränare.

I samarbete med Safe Education kommer jag redan på söndag den 8 november att påbörja min utbildning. Den här utbildningen sker till 75% digitalt, vilket passar mig bra eftersom att jag dessutom ska påbörja återgången till mitt arbetet. Det är en intensiv utbildning på 12 veckor som slutligen leder till Europe Actives internationella licens och jag kan därefter titulera mig Lic. Personlig Tränare. Under de kommande 12 veckorna kommer jag studera anatomi, fysiologi, träningslära, praktisk träning, kommunikation, funktionsanalys/ fystester, träningsplanering, sälj, marknadsföring, admin, kost, näringslära och slutligen skador.

Att coacha och träna andra har alltid varit en stor passion för mig, och jag vet att jag är bra på det. Min ambition har länge varit att inspirera människor till rörelse och hälsosamma livsval samt att på ett pedagogiskt, proffesionellt och peppande sätt coacha de grupper jag arbetat med. Hittills har jag inte arbetat med coachning på individnivå utan endast med träning i grupp. Jag började mitt vuxenliv som danslärare, vilket jag försörjde mig på under ett år. Eftersom att jag själv är utbildad dansare hade jag möjligheten att dela med mig av mina kunskaper och kärleken för dansen till mina elever som var mellan 3 och 21 år gamla. Därefter har jag under några år verkat som löpcoach, vilket är bland det roligaste jag vet.

Jag har många framtidsvisioner, mål och drömmar. Ni förstår säkert att en av dem är att arbeta som Personlig Tränare för att hjälpa människor att nå sina mål utifrån sina egna förutsättningar. I och med utbildningen kommer det snart vara möjligt för mig att starta upp den verksamheten som jag planerar att kombinera med mitt arbete som ekonom.

Det finns ett fåtal lediga platser till den här utbildningsstarten, 8 november. Via Human Finans finns möjlighet till räntefri avbetalning för utbildningsavgiften. Gå in på https://safe-education.se/ för att läsa mer.

Den 11/11 bjuder Safe Education in till en digital hangout där alla har möjlighet att ställa frågor och få veta mer om utbildningen. Jag deltog själv på det föregående informationsmötet vilket verkligen inspirerade mig. Där fick jag svar på mina funderingar och hjälp med hur jag kan lägga upp utbildningen för att det ska fungera för mig. Jag kan därmed verkligen rekommendera er att delta om ni går i tankarna att utbilda er till Personlig Tränare. Följ länken för att komma till anmälan/ mer information kring informationsmötet: https://safe-education.se/digital-hangout-11-11/

Jag kommer naturligtvis dela med mig av den här resan, det blir ett helt nytt innehåll i både bloggen och mina andra sociala medier vilket kommer att rocka fett! Som DaMöb skulle ha sagt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s