Om Anna Matilda

Anna Matilda är född 1992 i Södertälje. Efter en treårig utbildning i idrott, hälsa & kost vidareutbildade hon sig till civilekonom på Handelshögskolan vid Umeå Universitet. Anna Matilda är dessutom löpcoach och utbildad dansare.

Sedan 2017 är Anna Matilda sponsrad av ASICS.

”Jag är en idrottsentusiast som älskar att springa. Bortsett från löpning så håller jag dessutom på med thaiboxning och styrketräning. Jag väver även in andra aktiviteter som kajakpaddling, cykling, simning och olika gympass i min träning. Jag är för övrigt en tjej med många intressen. Jag älskar att måla, att skriva, lägga pussel, läser ofantliga mängder böcker och är med i en bokklubb.

Mitt liv har alltid kantats av psykisk ohälsa och sedan februari 2020 är jag sjukskriven för utmattningssyndrom och depression, någonting jag har valt att öppet dela med mig av på bloggen och Instagram. Jag hoppas att min historia kan hjälpa andra i liknande situationer och inspirera människor till att våga prata öppet om psykisk hälsa och ohälsa.

På min blogg skriver jag om träning, psykisk hälsa och ohälsa, delar med mig av såväl min vardag som kreativa skapelser och reflekterar över livet i stort och i smått.”

Anna Matilda


Vi tar och bygger något tillsammans.